Az elmúlt hét eseményei 2018 13

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

A Zene Mindenkié Alapítvány örömmel fogadja 1%-os felajánlásaikat a 18614158-1-11-es számon.

Március 28-án a Tatabányai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola megrendezte a III. Közép-Dunántúli Regionális Négykezes és Kétzongorás Fesztivált. A résztvevők 14 zeneiskolából érkeztek, köztük volt a Nyergesújfalui Szabolcsi Bence Alapfokú Művészeti Iskola is. Iskolánkat 3 négykezes páros képviselte, mind a hárman ezüst minősítést kaptak: a II. korcsoportban Czimler Zoltán és Hummel Lili (felkészítő tanárok Erdősné  Erős Piroska és Balogh Mária), Endrédi Viktória és Malatinszki Dóra Sára (ők a lábatlani telephelyre járnak, felkészítő tanár Erdősné Erős Piroska), a III. korcsoportban Tarcsi Arlett és Urbán Nikolett (ők a bajóti telephelyre járnak, felkészítő tanár Varga-Melcher Anikó).

Ismét bebizonyosodott, hogy érdemes sokat gyakorolni, mert a kitartással és türelemmel végzett munkának mindig meg lesz az eredménye.  Itt szeretnénk köszönetet mondani  „A Zene Mindenkié” Alapítványnak, mert kifizette a növendékek nevezési-díját és a szülőknek, akiknek támogatása nélkül a gyerekek nem indulhattak volna ezen a versenyen.

Szintén március 28-án Petróczy Csaba zongoratanár tartotta tanszaki hangversenyét a zeneiskola kamaratermében. Számos négykezest hallhattunk itt is, mivel a tanulók szeretnek együtt muzsikálni, a magasabb osztályba járók már komolyabb darabokat adtak elő: Bach Prelúdium, Debussy: A kis néger.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük