Iskolánk

Szeretettel köszöntjük a nyergesújfalui Szabolcsi Bence Alapfokú Művészeti Iskola honlapján.

Az elkövetkezendő oldalakon bemutatjuk, hogy növendékként, szülőként vagy tanárként, milyen oktatási körülményeket, tantárgyi struktúrát, pedagógiai programot talál intézményünkben.

Iskolánk épülete méltó környezetet biztosít a zenetanuláshoz, az esztétikai neveléshez. Hangszigetelt, igényesen kialakított termekben tanulnak tanulóink. Hangszerállományunk, technikai eszközeink lehetővé teszik, hogy az ennek eredményességéhez szükséges szinte minden feltétel teljesüljön iskolánkban.

Tanári karunk minden tagja magas szakmai végzettséggel rendelkezik vagy éppen annak megszerzésén fáradozik. A hangszeres órák mellet többféle kisebb-nagyobb együttesben is lehetőség van a muzsikálásra. Zeneiskolánk egyre gyakrabban ad otthont versenyeknek, tanári továbbképzéseknek. A bajóti és lábatlani tanulóinknak is igyekszünk hasonló lehetőségeket biztosítani.

Mindennapi tapasztalatunk, hogy diák, pedagógus, szülő szeret hozzánk járni. Reméljük majdani személyes benyomásai igazolni fogják az elmondottakat. Szeretettel várjuk jelentkezését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük