Az elmúlt hét eseményei 18/19 11

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

Játék határidő! november 30

November 15-én három zongoratanár tartotta tanszaki hangversenyét a zeneiskola kamaratermében: Erdősné Erős Piroska, Varga-Melcher Anikó, Balogh Mária. 2-3 darabot is játszottak azok a növendékek, akik a dorogi szomszédoló hangversenyre készülnek.

November 16-án két hangversenyt is hallhattak az érdeklődők iskolánkban. 17 órától fafúvós tanszaki volt, ahol Tibold Csilla klarinéttanár növendékei mutatkoztak be. A fafúvós hangszerek családjából most hármat szólaltattak meg a gyerekek: furulya, klarinét, szaxofon.

 

18 órától iskolánk volt növendéke, Solymosi Dániel trombitán adott elő két művet: Enescu és Porrino szerzeményeit. Dani fiatal, ígéretes tehetség, aki a budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnáziumban tanul és most éppen az országos trombitaversenyre készül. Ez a két darab az első forduló anyaga. Zongorán kísért Balogh Mária.

November 18-án Esztergomban szintén egy volt növendék adott hangversenyt, Pásztói Zsófia, akiből koncertező, elismert furulyaművész lett. Ezen a hangversenyen Lukács Lívia kísérte őt csembalón.

Az november hónapban helyes megfejtéseket beküldők között a Nyergesújfalui EURO-TEL Mobiltelefon Adás-vétel és szerviz bolt által felajánlott ajándékutalványokat sorsolunk ki!

A karácsonyi hangversenyen a Zoltek Zrt. által felajánlott OKOSÓRÁT sorsolunk ki a legtöbb hónapban megfejtést beküldők között.

(Játék részletes leírása és feltételei a szabolcsi.hu oldalon olvashatóak!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük