Az elmúlt hét eseményei 18/19 10

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

Játék határidő! november 30

A zeneiskola fúvószenekarában minden évben köszönthetünk új tagokat. Nagy örömmel és szeretettel üdvözöljük a tavalyi és az idei tanévben csatlakozó új tanulókat.

A 2017/18-as tanévben: Kákonyi Csenge (szaxofon), Füle Dániel (trombita), Oláh Szimonetta (klarinét), Vecsernyés Áron (klarinét).

A 2018/19-es tanéven: Dujmov Dorottya (fuvola) Szabó Vivien (fuvola), Dobondi-Reisz Albert (trombita), Dobondi-Reisz Ottó (trombita), Balajti Balázs (bariton), Maráz András (tuba).

Játék határidő! november 30!

November 7-én az országos klarinét versenyre készülő 2 növendék – Mezei Dorka és Maráz Ágnes – ismét színpadra állt, hogy megmutassa tudását. Sok sikert kívánunk nekik a győri válogatón! Felkészítő tanáruk Tibold Csilla, zongorán kísért Balogh Mária.

November 8-án a hegedűsök megtartották első tanszaki hangversenyüket. Felkészítő tanáruk Solymosiné Horváth Andrea, zongorán kísért Balogh Mária. A műsorban elhangzottak duók és zongorakíséretes darabok a barokk kortól egészen a XX. századig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük