Az elmúlt hét eseményei 18/19 09

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

Megalakult iskolánk szülői szervezete. Az elnöki tisztet Székely Csabáné látja el. Összesen hét tag lett megválasztva: Györgyné Magyar Éva, Selmecziné Székely Boglárka, Tomacsek Balázs, Berák Henriett, Dujmovné Molnár Andrea, Füle Regina, Kovácsné Szabó Erika.

Játékunk első sorsolására Mihelik Magdolna polgármester asszonyt kértük fel. Nyerteseink: Kovács Tamás Ákos, Dús Martin, Schubert Zsófia. Nyereményeiket november 5-től vehették át a zeneiskola titkári irodájában. Köszönjük az ajándékokat a Szőlővirág virág és ajándék üzletnek, a sorsolást polgármester asszonynak! Figyeljétek novemberi játékunkat itt vagy a Hírmondóban!

Nyerteseinknek gratulálunk!!!

Október 18-án volt a festészet napja. Ebből az alkalomból rendeztek kiállítás megnyitót 19-én pénteken a Kernstok Galériában, ahol a városban működő rajzkör tagjainak festményei kerültek közszemlére. Az eseményt megnyitotta Szlávik József, közreműködtek Tibold Csilla klarinét tanár és növendéke, Maráz Ágnes. A műsorban Elhangzott Kovács Béla klarinétra írt két szóló darabja.

Október 24-én egy kis koncertet hallhatott a közönség, ahol a versenyre készülő klarinét szakos növendékek eljátszhatták műsorukat. Maráz Ágnes és Mezei Dorka készülnek ebben a tanévben az országos versenyre, de Németh Gergő is erősítette a klarinétosok csapatát fellépésével. A tanulókat felkészítette Tibold Csilla, zongorán kísért Balogh Mária.

A novemberi kérdést a hírmondóban, a letölthető pdf verzióban és a honlapon is megtaláljátok! Az november hónapban helyes megfejtéseket beküldők között a Nyergesújfalui EURO-TEL Mobiltelefon Adás-vétel és szerviz bolt által felajánlott ajándékutalványokat sorsolunk ki!

A karácsonyi hangversenyen a Zoltek Zrt. által felajánlott OKOSÓRÁT sorsolunk ki a legtöbb hónapban megfejtést beküldők között.

(Játék részletes leírása és feltételei a szabolcsi.hu oldalon olvashatóak!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük