Az elmúlt hét eseményei 18/24

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

BEIRATKOZÁS:      Ha lemaradtál akkor szerdánként délelőtt hívd a zeneiskolát a 06 33/455-405-os számon!

Június 13-án tanévzáró volt a Zeneiskolában. Minden évben kiosztásra kerül a Szabolcsi Bence díj. Most Schmidt Bálint gitár szakos tanulónak ítélte oda a tantestület a díjat (Tanára Milánkovics Viktor) A tanév két legsikeresebb növendéke Maráz Ágnes klarinét szakos tanuló (Tanára Tibold Csilla) és Ruzsits Dorottya fuvola szakos tanuló (Tanára Pásztói Tamás) lett. Mindhárom díjat elnyerő tanuló muzsikált az évzáró ünnepségen.

  

A versenyeken, fesztiválokon résztvevő tanulók tárgyi jutalmakat kaptak a bizonyítványaik mellé. Ezen kívül emléklapot vehettek át azok a tanuló is, akik egész évben lelkesedést és szorgalmat mutattak a hangszerük iránt.

Pásztói Tamás ismertette az évzárón a tanév eseményeit és köszönetet mondott a Nyergesújfalui Önkormányzatnak valamint a „Zene Mindenkié” alapítványnak, mert támogatásuk hozzájárult ahhoz hogy a Szabolcsi Bence verseny győztesei megtekinthessék a „Hófehérke és a hét törpe” című táncjátékot a Budapest Erkel színházban.

Az ünnepség végén Solymosi Attila intézményvezető tájékoztatót tartott a szombaton Pélföldszentkereszten kezdődő zenei táborról.

Az évzárót követően a tanárok baráti összejövetelen vehettek részt.

Szeretettel gratulálunk Solymosi Attilának a Közoktatás vezető képzésen elért sikeres államvizsgájához!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük