Az elmúlt hét eseményei 18/23

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

TANÉVZÁRÓ ÜNNEPSÉG: Kernstok Károly Iskolában 2018. június 13-án 16 órakor!

BEIRATKOZÁS: Június 11-12-13-14-15 -én 9-től 17 óráig a Zeneiskolában.

Lábatlanon: Tanévzáró és beiratkozás: 2018. 06. 12-én 16 órakor.

(Beiratkozási lap: innen letölthető!)

június 7-én csütörtökön a Kernstok Galériában nyolc zeneiskolás növendék alapvizsgázott le.

Ádám Zsófi (fuvola),

Kocsis Kristóf (gordonka),

Maráz Ágnes (klarinét).

Oláh  Szimonetta (klarinét),

Sárkány Aba Farkas (zongora),

Szeghy Benedek (fuvola),

Urbán Barnabás (gitár),

Wierl Marianna (gitár),

Felkészítő tanárok: Pásztói Tamás, Milánkovics Viktor, Pásztóiné Wagner Judit, Tibold Csilla, Petróczy Csaba, zongorán kísért Balogh Mária: A koncert végén a vizsgázók virágot és ajándékot kaptak. Mindenki számára szép élmény volt ez a hangverseny.

 

Hétfőn, június 4-én megemlékeztek a Trianoni békeszerződés évfordulójára. A helyszín a Közösségi Ház tere volt, közreműködött Tibold Csilla klarinét tanár.

Kedden először a bajóti Művelődési Házban, majd az Kernstok Károly Általános Iskola eterniti telephelyének  tornatermében örvendeztették meg a zenészek az iskolásokat. Szerdán a Kernstok Károly Általános Iskola aulájában volt a koncert, a tanulók itt még egy hangszert hallhattak: a gordonkát.

Szintén ezen a napon tartották az általános iskola épületében a Kernstok Gálát, ahol két zeneiskolás tanuló lépett fel: Balajti Balázs (baritonkürt, felkészítő tanára Szladik Tibor és Czimler Zoltán (zongora) felkészítő tanára Erdősné Erős Piroska.

Szombat délelőtt hangszerválasztó volt a zeneiskolában. Az óvodások és iskolások kipróbálhatták a hangszereket és be is iratkozhattak intézményünkbe. Este hat órakor kezdődött a budapesti Erkel  Színházban a Hófehérke és a 7 törpe című táncjáték, ahová azok a diákok mehettek el ingyen, akik első helyezést nyertek a „Szabolcsi Bence” szólóhangszeres versenyen.

Mindenki élvezte az előadást, köszönet az önkormányzatnak „A Zene Mindenkié” Alapítványnak, hogy finanszírozta a költségeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük