Az elmúlt hét eseményei 2018 3

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

Január 18-án ütő tanszaki hangversenyt tartottak a zeneiskolában. A műsor több mint felét kamara művek tették ki. A nagyobb növendékek mellett már a kisebbek is kamaráztak a hangversenyen. A tanszak tanára, Bordás Zoltán 2001. óta tanít Nyergesújfalun és ebben az évben végezte el a Kőbányai Zenei Stúdióban az ütő szakot. 2010-ben végzett  a Székesfehérvári Kodolányi János Főiskola Művészeti Tagozatának  jazz-ütő tanszakán, 2014-ben a Vienna Konzervatórium jazz és klasszikus ütő szakán. Sok tradicionális ütő hangszeren játszik. A tanítás mellett rengeteget koncertezik, jelenleg Rácz Gergő zenekarában szerepel és alkalmanként a Misztrál, BP Voices együttesekben valamint a Kolibri Színházban.

Állandó oktató két országos és nemzetközi zenei táborban. Számos hanglemez felvétele van, gyakran szerepel TV-ben, rádióban.

 

Zeneiskolánk számos tanszakán készülődnek a hamarosan megrendezésre kerülő Szabolcsi Bence versenyre, ami a félévi növendékhangverseny helyett kerül megrendezésre 2018. február 16-án a Kernstok Galériában.

 

Január 20-án Megyei Svábbált rendeztek a tatai Eszterházy Pezsgőgyár Báltermében. Fellépett a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar, karmester Szladik Tibor.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük