Az elmúlt hét eseményei 18/19 15

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

KARÁCSONYI HANGVERSENY

Mi már javában készülünk a karácsonyi hangversenyre! Ugye Te is eljössz meghallgatni?!

Várunk most szombaton 16-órától az uszodás iskola tornatermébe!

     

December 12-én az esztergomi kórház Fresenius központjában rendezett karácsonyi hangversenyen két zeneiskolai növendék szerepelt: Maráz Ágnes (klarinét, tanára Tibold Csilla) és Maráz András (tuba), tanára Bényei Tibor, zongorán kísért Balogh Mária. Követendő példa, hogy egy családban minden gyerek játszik legalább egy hangszeren.

December 13-án Lábatlanon Erdsőné Erős Piroska zongoratanár tanszaki hangversenyt tartott. A koncert érdekessége egy hatkezes zongoradarab volt, amelyiket 3 testvér adott elő: Endrédi Annamária, Viktória, Nóra. A család számára nagy öröm, amikor otthon a gyerekek megszólaltatnak egy zeneművet.

December 14-én fafúvós tanszaki hangverseny volt a kamarateremben, Pásztói Tamás és Móczik Csaba növendékei szerepeltek. A sok barokk szonáta és versenymű tétel mellett filmzenét is hallhatott a közönség. zongorán kísért Balogh Mária és a 2 furulyás darabokban Milánkovics Viktor gitározott.

December 14-én a Bóbita Óvodában zeneiskolás növendékek kis hangversenyt adtak az óvodások részére.

December 15-én az esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumban Kocsis Máté növendékünk szalagavatóján gordonkán játszottak Pásztóiné Wagner Judit, Hidasi Petra, Putz Tamás.

Decembre 15-én az általános iskolában a Kernstok napi ünnepségen közreműködtek zeneiskolánk tanulói: Szladik Marcell (ütő) tanára Bordás Zoltán, Keil Gergely (bariton) tanára Szladik Tibor, Keil Sebestyén betegsége miatt Szladik tanár úr játszott Marcello Prelűd és Tánc című darabjában, zongorán kísért Balogh Mária.

PÉNTEKIG MÉG BEADHATOD! Sorsolás a koncerten! (Letöltés)

 A ZOLTEK Zrt. képviselői elhozták hozzánk a FŐDÍJAT a Samsung Gear S3 frontier OKOSÓRÁT!

Ha az október-november- december havi játék megfejtését is beküldted, akkor Te is részt veszel a sorsoláson.

 Ha csak az e havit küldted be, akkor a Partitúra Zenemű és Hangszer Áruház által felajánlott könyveket nyerheted meg.

                   

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük