Az elmúlt hét eseményei 18/19 14

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

December 4-én ütő tanszaki hangverseny volt a zeneiskolában. A zsúfolásig megtelt kamarateremben húsz növendék mutatta be tudását. Felkészítő tanár Bordás Zoltán, zongorán kísért Balogh Mária.

December 5-én Veszprémben megrendezték a XVI. Regionális Trombitaversenyt. Az I.  korcsoportban Mezei Kristófot bronz oklevéllel, a III. korcsoportban Füle Dániel Norbertet ezüst oklevéllel jutalmazta a zsűri. Gratulálunk! Tanáruk Solymosi Attila, zongorán kísért Balogh Mária.

Iskolánk minden évben megrendezi a Mikulás Hangversenyt az először fellépők számára. Ebben a tanévben – december 6-án – Mikulás napján 16 kezdő hangszeres tanuló lépett a színpadra, hogy számot adjon a szeptembertől eltelt három hónap alatt megszerzett tudásáról. Az első szereplés alkalmából a gyerekek oklevelet és csoki mikulást kaptak. Fellépők: Bodrogai Péter, Mika Balázs, Mika Boglárka, Selmeczi Berke Ábris, Bánfalvi Simon, Tóth Martin, Bozó Belián, Márkus Ámon, Székely Luca, Egri Eszter, Fekete Réka, Králik Boglárka, Pálnik Noa, Keil Benedek

Mindig nagy öröm számunkra, amikor iskolánkban végzett növendékeink visszatérnek hozzánk, hogy bemutassák fejlődésüket. December 8-án volt a hazaváró hangverseny, ahol három volt tanulónk koncertezett.

Felléptek:

Szeghy Eszter (gitár – Milánkovics Viktor volt növendéke) szóló és kamara darabokat játszott évfolyamtársával, Szűcs Renátával. Mindketten a győri Széchenyi István Egyetem hallgatói.

Solymosi Dániel (trombita – Solymosi Atilla volt növendéke)  a budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnázium tanulója.

Nagy Tamás (gitár – Milánkovics Viktor volt növendéke) már fiatal zeneakadémiát végzett művész, a budapesti Járdányi Pál zeneiskola tanára.

Jó volt hallgatni a színvonalas játékukat, visszavárjuk őket jövőre is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük