Az elmúlt hét eseményei 18/19 13

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

November 30-án rendezték meg Bábolnán a Komárom-Esztergom megyei Zeneiskolák X. rézfúvós Fesztiválját. A minősítő versenyen az iskolánk kilenc növendéke vett részt, akik szép eredményekkel gazdagodva tértek haza.

Négyen emléklapot kaptak:

Dobondi-Reisz Ottó és Dobondi-Reisz Albert (trombita) Tanáruk Bényei Tibor

Garai Zsuzsanna (tenorkürt) Tanára Szladik Tibor

Mezei Kristóf (trombita) Tanára: Solymosi Attila

Egy növendékünk bronz oklevelet kapott:

Bodrogai Márton (trombita) Tanára Szladik Tibor

Hárman ezüst oklevélnek örülhettek:

Kovács Tamás Ákos (trombita) Tanára Bényei Tibor

Drága Domonkos Bálint (kürt) Tanára Solymosi Attila

Maráz András (tuba) Tanára Bényei Tibor

Egy növendékünk arany oklevelet nyert:

Füle Dániel Norbert (trombita) Tanára Solymosi Attila

Külön köszönet illeti meg Balogh Mária tanárnőt aki az összes versenyzőt zongorán kísérte.

Mindenkinek teljes szívből gratulálunk és arra biztatunk, hogy ezzel a lendülettel folytassák tovább a gyakorlást, azért, hogy a megszerzett tudás még jobban kamatozhasson.

Iskolánk volt növendéke Solymosi Dániel II. helyezést ért el az Országos Szakközépiskolai Trombitaversenyen. Ezt a két fordulós versenyt Budapesten a Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnáziumban rendezték meg.

Örülünk, és büszkék vagyunk arra, hogy zenei pályán tovább tanuló növendékünk ilyen jelentős sikerrel öregbíti városunk jó hírét! A zenei pályán való további előre haladásához Sok sikert kívánunk Daninak!

December 8-án 16 órakor a zenei pályán tovább tanuló volt növendékeink muzsikálnak a Kernstok Galériában.

December 22-én 16 órakor szeretettel várunk mindenkit a hagyományos KARÁCSONYI HANGVERSENYünkre. (Uszodás iskola tornaterme)

A november hónapi zenei játék győzteseit december 5-én Székely Csabáné a szülői szervezet elnöke sorsolta ki.

A szülői szervezet iskolánkban egy fontos fórum, melynek előnyei méltatlanul kevés alkalommal kerülnek kihasználásra. Fő feladata a zeneiskolában folyó munka felügyelete és segítése. A szülői szervezet tagjaira számíthatunk a rendezvényeinken, a problémáink megoldásakor és a szabályzataink véleményezésekor. De a szülők is segítséget kérhetnek a szülői szervezettől! Bátran keressék a szülői szervezet tagjait, ha valamilyen jó ötletük, gondolatuk, javaslatuk van a zeneiskolai élet kapcsán. De akkor is nagy segítséget tud nyújtani a szülői szervezet, ha valamilyen probléma merülne fel, hiszen anonim módon tudja  a problémát közvetíteni felénk, így annak megoldása is a leggyorsabb és leghatékonyabb lehet.

A karácsonyi hangversenyen a Zoltek Zrt. által felajánlott OKOSÓRÁT sorsolunk ki a legtöbb hónapban megfejtést beküldők között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük