Az elmúlt hét eseményei 18/25

 

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

BEIRATKOZÁS:      Ha lemaradtál akkor szerdánként délelőtt hívd a zeneiskolát a 06 33/455-405-os számon!

Alig hogy befejeződött a tanítás, a zeneiskolások egy csoportja máris kiköltözött Péliföldszentkeresztre, hogy a zenei tábor lakója lehessen. Június 16-a és 20-a között minden délelőtt egyéni hangszeres órákon és csoportos ritmusgyakorlat foglalkozásokon vettek részt a táborlakók. A finom ebédet követően egy kicsi pihenés következett. A délutáni foglalkozások az együtt muzsikálás (kamarazene) jegyében teltek el. Az egész napi zenés foglalkozásokat közös csapatjáték és esti filmnézés zárta le.

  

 

 

 

 

 

 

A tábor – a gyermekek visszajelzései alapján – elnyerte mindenkinek a tetszését. Szakmai szempontból a tábor kiválóan segítette a hangszeres tudás elmélyülését és a csoportos muzsikálás elsajátítását.

A tábort a Zene Mindenkié Alapítvány szervezte és fizette a kint tanító tanáraink ellátását. A kollégák önkéntesen tanították a gyerekeket. A gyermekek önköltségi áron vehettek részt a táborban.

Szeretnénk, ha hagyománnyá válna az évzáró táborozás a zeneiskolánkban. Ezért tartjuk nagyon fontosnak azokat a visszajelzéseket, melyeket a gyerekek a tábor végén jeleztek számunkra. Jövőre ezeket a tapasztalásokat figyelembe véve még szuperebb tábort igyekszünk megszervezni!

A zeneiskola fúvószenekara számára is elérkezett a tanévzáró alkalom. Június 24-én egy különleges próba alkalmával a muzsikálást követően a zenekari tagok (kiegészülve a barátokkal) egy ebéddel egybekötött baráti beszélgetéssel zárták az évet. A finom ebédet Andi néni (és Marci kukta) főzte, még a kürtőskalács Tóth Szilvia és Viktor bácsi ajándéka volt.

Nyári szünet!

Az idei tanévben hetente megjelenő hírújság alkotóiként nagyon köszönjük az egész éves támogató figyelmet és a visszajelzéseket. Terveink szerint a következő tanévben is folytatjuk az újság megjelentetését, így a következő szám megjelenését szeptember első keddjére tervezzük. Addig is minden olvasónknak kellemes nyári pihenést és feltöltődést kívánunk!

Balogh Mária, Tóthné Kaposvári Krisztina, Milánkovics Viktor

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük