Az elmúlt hét eseményei 18/25

 

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

BEIRATKOZÁS:      Ha lemaradtál akkor szerdánként délelőtt hívd a zeneiskolát a 06 33/455-405-os számon!

Alig hogy befejeződött a tanítás, a zeneiskolások egy csoportja máris kiköltözött Péliföldszentkeresztre, hogy a zenei tábor lakója lehessen. Június 16-a és 20-a között minden délelőtt egyéni hangszeres órákon és csoportos ritmusgyakorlat foglalkozásokon vettek részt a táborlakók. A finom ebédet követően egy kicsi pihenés következett. A délutáni foglalkozások az együtt muzsikálás (kamarazene) jegyében teltek el. Az egész napi zenés foglalkozásokat közös csapatjáték és esti filmnézés zárta le.

  

 

 

 

 

 

 

A tábor – a gyermekek visszajelzései alapján – elnyerte mindenkinek a tetszését. Szakmai szempontból a tábor kiválóan segítette a hangszeres tudás elmélyülését és a csoportos muzsikálás elsajátítását.

A tábort a Zene Mindenkié Alapítvány szervezte és fizette a kint tanító tanáraink ellátását. A kollégák önkéntesen tanították a gyerekeket. A gyermekek önköltségi áron vehettek részt a táborban.

Szeretnénk, ha hagyománnyá válna az évzáró táborozás a zeneiskolánkban. Ezért tartjuk nagyon fontosnak azokat a visszajelzéseket, melyeket a gyerekek a tábor végén jeleztek számunkra. Jövőre ezeket a tapasztalásokat figyelembe véve még szuperebb tábort igyekszünk megszervezni!

A zeneiskola fúvószenekara számára is elérkezett a tanévzáró alkalom. Június 24-én egy különleges próba alkalmával a muzsikálást követően a zenekari tagok (kiegészülve a barátokkal) egy ebéddel egybekötött baráti beszélgetéssel zárták az évet. A finom ebédet Andi néni (és Marci kukta) főzte, még a kürtőskalács Tóth Szilvia és Viktor bácsi ajándéka volt.

Nyári szünet!

Az idei tanévben hetente megjelenő hírújság alkotóiként nagyon köszönjük az egész éves támogató figyelmet és a visszajelzéseket. Terveink szerint a következő tanévben is folytatjuk az újság megjelentetését, így a következő szám megjelenését szeptember első keddjére tervezzük. Addig is minden olvasónknak kellemes nyári pihenést és feltöltődést kívánunk!

Balogh Mária, Tóthné Kaposvári Krisztina, Milánkovics Viktor

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük