Játék szabályzat

Zeneiskola havi játéksorozata 2018/ 2019

Játékszabály

  1. A játékban – a Nyergesújfalui Szabolcsi Bence Zeneiskola dolgozóinak kivételével – bárki részt vehet

  1. A játék során havi, féléves és éves ajándékok megnyerésére van lehetőség.
    • Havi játék: Azok vesznek részt rajta, akik az adott hónap elején a zeneiskolai „Elmúlt hét eseményei” és a Nyergesújfalui „Hírmondó” újságokban megjelenő feladatokat helyesen megoldják, és a kiadott szelvényen (vagy annak másolatán) határidőben visszajuttatják a zeneiskola postaládájába. Az adott hónapban visszajuttatott szelvények közül 3 nyertes kerül kisorsolásra, akik kis értékű nyereményeket kapnak. A havi játék sorsolása a zeneiskolában történik a beküldési határidőt követő kedden. A nyerteseket e-mailben értesítjük és nevüket a zeneiskola heti újságjában, valamint a szabolcsi.hu honlapon közzétesszük. A nyertes és nem nyertes szelvények tovább játszanak a féléves és éves játékban.
    • Féléves játék: Azok vesznek részt rajta, akik az adott időszakban (október, november és december) a legtöbb hónapban helyesen megoldott feladatot tartalmazó szelvényt juttattak (a megfelelő határidőben) a zeneiskola postaládájába. A féléves játék győztesét a 2018. 12. 22-én tartott Karácsonyi hangversenyen fogjuk kisorsolni. A nyertes egy OKOSÓRÁVAL lesz gazdagabb. A nyertes és nem nyertes szelvények tovább játszanak az éves játékban. A nyertest e-mailben értesítjük és nevüket a zeneiskola heti újságjában, valamint a szabolcsi.hu honlapon közzétesszük.
    • Éves játék: Azok vesznek részt rajta, akik az adott időszakban (október, november, december, január, február, március, május és június) a legtöbb hónapban helyesen megoldott feladatot tartalmazó szelvényt juttattak (a megfelelő határidőben) a zeneiskola postaládájába. Az éves játék győztesét a 2019. júniusában tartott zeneiskolai tanévzáró ünnepségen sorsoljuk ki. A nyertes egy OKOSÓRÁVAL lesz gazdagabb. A nyertest e-mailben értesítjük és nevüket a zeneiskola heti újságjában, valamint a szabolcsi.hu honlapon közzétesszük.
  2. A játék lezárására az utolsó sorsolást (az esetleges pótsorsolást is ideértve) követő 40. napon történik meg.
  3. A játék lezárását követően a beküldött szelvények (és ezáltal a megadott adatok is) megsemmisítésre kerülnek.
  4. A havi, féléves és éves játék nyerteseit a sorolást követően 7 napon belül értesítjük az általuk megadott elérhetőségeken. Az ajándékok átvételére az értesítéstől számított 30 napon belül van lehetőség. Az át nem vett ajándékok, valamint háromszori sikertelen (visszajelzés nélküli) értesítés esetén pótsorsolást tartunk az adott játékfordulóban résztvevők részvételével.
  5. A játékban való részvétel önkéntes, a játék során mindenki szabadon élhet a játékból való törlés lehetőségével. (A szándékot személyesen, vagy írásban kell jelezni a lent jelzett címen.)
  6. A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy a játék tisztaságát és szabályosságát befolyásoló cselekmény esetén egyszeri felszólítást követően a szabálytalankodót kizárják a játékból.

A játék szervezője: A Szabolcsi Bence Zeneiskola tanári kara.

Bővebb információ:

Szabolcsi Bence Alapfokú Művészeti Iskola
2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos u. 65.
Tel/Fax.: 06 33/455-405

 

 

3 hozzászólás “Játék szabályzat” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük