Az elmúlt hét eseményei 18/19 06

A minden kedden megjelenő online hírlap beszámol a zeneiskola legfrissebb eseményeiről, és eredményeiről. (PDF letöltése)

Október hónapban havonta megjelenő játékot indítottunk, melynek megfejtéseit a Hírmondóban vagy Az elmúlt hét eseményein – található szelvényen adhattok le, ebben a hónapban 27-ig a zeneiskola postaládájába. Érdemes játszani, havonta sorsolunk kisebb értékű ajándékokat, a fő díjakat egy-egy okosórát decemberben a karácsonyi hangversenyen és júniusban a tanévzáró ünnepségen veheti át a szerencsés nyertes.

Október 5-én, pénteken 17 órakor a zeneiskolában alakuló ülését tartotta a Diákönkormányzat. 5 új tagot és 1 elnököt választottak. Az új tagok: Komeiner Albert, Füle Dániel, Gombos Alex, Dús Martin, Szepesi Roland, elnök Dús Martin, kapcsolattartó tanár: Bordás Zoltán. A DÖK munkájában még eldöntendő kérdés, hogy korábbi programokat vegyenek elő vagy pedig új ötletek kerüljenek megvalósításra.

Iskolánk három tanára – egy pedagógus továbbképzés részeként – megtekinthette az Erkel Színházban Carl Orff: Carmina Burana című előadást. A zeneszerző így határozza meg a darab műfaját: Profán dalok énekesekre és énekkarra, hangszerek és vetített képek kíséretében más néven Szcenikus kantáta pantorimikus szinpadi játékkal. Előadás közben vetített képeket is láthatott a közönség, így zene, tánc, látvány, szöveg találkoztak, összművészeti hatást keltve. A karmester és a rendező Bogányi Tibor volt.

A játékunk október havi nyereményei, melyet Kovácsné Bognár Beatrix, a Szőlővirág virág és ajándékbolt tulajdonosa ajánlott fel.

    

Köszönjük!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük